Ασφάλεια Σκάφους

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ιπποδύναμη Ετήσια Ασφάλιστρα Εξάμηνα Ασφάλιστρα
0 - 30 HP 26 € 26 €
31 - 50 HP 42 € 32 €
51 - 75 HP 49 € 37 €
76 - 100 HP 49 € 37 €
101 - 150 HP 66 € 49 €
151 - 200 HP 71 € 53 €
201 - 250 HP 81 € 61 €
251 - 300 HP 81 € 61 €
301 - 400 HP 109 € 82 €
401 των 500 HP 127 € 95 €
Jet Ski από 100 HP Από 188.96 € Από 155.61 €
Για τιμολογίσεις Jet Ski sσυννενόηση με το ασφαλιστικό μας γραφείο.

ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

* Για κάλυψη αστικής ευθύνης από και προς σκιέρ , χρήστες θαλασσίου αλεξιπτώτου , θαλάσσιας <<μπανάνας>> & <<δακτυλιδιού>> , ski tubes & συναφών από σκάφη ιδιωτικής αναψυχής -> 5% επί του ασφαλίστρου του σκάφους

*Οι τιμές ισχύουν σε περίπτωση που ο χειριστής του σκάφους διαθέτει άδεια χειριστού για περισσότερο από 5 χρόνια.

Η ασφάλιση σκάφους είναι πλέον υποχρεωτική! Είτε το σκάφος σας είναι μικρού μήκους και κυβισμού για τις διακοπές σας, είτε μεγαλύτερο, είναι υποχρεωτικό να έχετε έγκυρο συμβόλαιο ασφάλισης σκάφους.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4256/14 όλα τα σκάφη Ιδιωτικής , προσωπικής Αναψυχής καθώς και τα Επαγγελματικά σκάφη που έχουν χωρητικότητα μικρότερη των 300 gt. υποχρεούνται να ασφαλίζονται σύμφωνα με τα κάτωθι, ελάχιστα όρια ασφάλισης για την Αστική Ευθύνη έναντι Τρίτων:

 • Αστική ευθύνη για θάνατο και/ή σωματικές βλάβες επιβαινόντων , τρίτων από πρόσκρουση , σύγκρουση , ναυάγιο ή οποιαδήποτε άλλη αιτία. Το ασφαλιστικό ποσόν καθορίζεται μέχρι ευρώ 50.000,00 (πενήντα χιλιάδες) ανά επιβάτη και μέχρι 500.000,00 (επντακόσιες χιλιάδες) ανά συμβάν , ανεξαρτήτως αριθμού θυμάτων.
 • Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές επιβαινόντων ή τρίτων από πρόσκρουση , σύγκρουση , ναυάγιο η οποιαδήποτε άλλη αιτία. Το ασφαλιστικό ποσόν καθορίζεται μέχρι ευρώ 150.000,00 (εκατόν πενήντα χιλιάδες) ανά συμβάν , ανεξαρτήτως αριθμού θυμάτων.
 • Αστική ευθύνη για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης: Το ασφαλιστικό ποσόν καθορίζεται μέχρι ευρώ 150.000,00 (εκατόν πενήντα χιλιάδες) κατ' ατύχημα
 • Το ανώτατο όριο ευθύνης΄ της Εταιρείας ορίζεται μέχρι ευρώ 800.000,00 (οκτακόσιες χιλιάδες) για οσαδήποτε ατυχήματα (σωματικές βλάβες και/ή θάνατο και/ή υλικές ζημιές προς τρίτους και/ή θαλάσσια ρύπανση) και αν συνέβησαν ανεξαρτήτως γεγονότων καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου.

  ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

 • Η κάλυψη Αστικής Ευθύνης σύμφωνα με το νόμο 4256/14 ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια πλεύσης και κυκλοφορίας του σκάφους στην θάλασσα.
 • Η κάλυψη θαλάσσιας ρύπανσης περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνον τη δαπάνη καθαρισμού της θαλάσσια περιοχής που ρυπάνθηκε. Σε καμμία περίπτωση δεν καύπτονται πρόστιμα και άλλες κυρώσεις που τυχόν θα επιβληθούν στον ασφαλιζόμενο μετά από ρύπανση της θάλασσας.
 • Στα ποσά των καλύψεων που αναφέρονται ανωτέρο περιλαμβάνονται τόκοι και δικαστική έξοδα.
 • *Τα ασφάλιστρα αφορούν ταχύπλοα προσωπικής αναψυχής με χειριστή που κατέχει το δίπλωμα περισσότερο των 12 μηνών.

  Ασφάλεια Σκάφους - Προαιρετικές Καλύψεις

  Θαλάσσιοι Κίνδυνοι
  Βύθιση Προσάραξη
  Πρόσκρουση - Φωτιά - Έκρηξη
  Πειρατεία-Σεισμός- Κακόβουλες - Πράξεις
  Κλοπή - Ολική ή Μερική - Μηχανικές Βλάβες
  Αστική Ευθύνη από/προς Σκιέρ
  Νομική Προστασία
  Κάλυψη μεταφοράς σκάφους με τρέιλερ
  Οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Knights of Athens έχουν εξασφαλίσει για εσάς Ασφαλιστικά Πακέτα για Σκάφη στις Χαμηλότερες Τιμές της Αγοράς! Καλέστε μας να σας Δώσουμε Τιμές!

  Η ασφάλεια σκάφους είναι σημαίνουσας σημασίας για τα ταξίδια σας είτε ιδιωτικά είτε επαγγελματικά. Ασφαλιστείτε λοιπόν έξυπνα επιλέγοντας εμάς για το οικονομικότερο πρόγραμμα της αγοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  H Knights of Athens, με εμπειρία χρόνων στις ασφάλειες και συνεργαζόμενη με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρίες, σας εξασφαλίζει προνομιακά προγράμματα, σας ασφαλίζει με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές και σας προστατεύει με τις μεγαλύτερες δυνατές παροχές.

  Αφήστε την στεριά και βγείτε στη θάλασσα, χωρίς άγχος. Αφήστε το μυαλό σας και το βλέμμα σας να ταξιδέψουν στις θαλάσσιες ομορφιές της χώρας μας με ασφάλεια για εσάς, για το σκάφος σας, για το πλήρωμά σας αλλά και όσους συνταξιδεύουν μαζί σας. Επαγγελματίες ή μη, η ασφάλειά σας δεν είναι μόνο οι «καλές θάλασσες» αλλά και η προστασία του θαλάσσιου μέσου που χρησιμοποιείτε.

  Ιστιοφόρα μηχανοκίνητα ή μη, ιστιοπλοϊκά ιδιωτικά ή επαγγελματικά, ταχύπλοα, επαγγελματικά μεταφοράς επιβατών ή περιηγητικά τουριστικά, βοηθητικά θαλάσσιων σπορ, σκάφη αναψυχής, σκάφη αλιείας, θαλάσσια ποδήλατα jet ski, σκούτερ και κανό, είναι μόνο μερικά από την τεράστια λίστα σκαφών θαλάσσης που θα πρέπει να ασφαλιστούν με τις βασικές παροχές που δίνουν οι εταιρίες καθώς και με τις επιπλέον παροχές που δίνονται για περισσότερες καλύψεις.

  Ασφάλειες σκαφών

  Συνήθως τα ασφάλιστρα υπολογίζονται βάση των κυβικών της μηχανής (υπποδύναμη μηχανής), εφ’ όσον υπάρχει, ενώ τα μέτρα του σκάφους είναι το αμέσως επόμενο δεδομένο βάσης υπολογισμού των ασφαλίστρων.

  Ελάτε κοντά μας, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε όχι μόνο για το «τι πρέπει να κάνετε», αλλά κυρίως για το «τι χρειάζεται να κάνετε» για να είστε ασφαλείς από τη στιγμή που θα βάλετε «πλώρη» για μεγάλα ταξίδια. Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σας συμβουλέψουν και θα αναζητήσουν τις προσφορές με το οικονομικότερο κόστος.

  Μία «φθηνή» ασφάλεια σκάφους δεν σημαίνει απαραίτητα και «φθηνή» στον αριθμό των παροχών της. Οι βασικές παροχές είναι σταθερές, ενώ οι επιπλέον παροχές διαμορφώνονται όπως εσείς θέλετε. Θέλετε παροχές για ολική ή μερική κλοπή, για πυρκαγιά, για κακόβουλες ενέργειες ή για ατυχήματα; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη σωστή λύση στα προβλήματά σας και να σας προτείνουμε και παροχές που ίσως δεν έχετε σκεφτεί. Με σεβασμό πάντα στον πελάτη και ακολουθώντας και τις τάσεις τις εποχής εξελισσόμαστε, ερευνούμε και βρίσκουμε τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης σκαφών, μόνο για εσάς.

  Μία μεικτή ασφάλεια θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο ασφαλείς, η ασφάλεια αστικής ευθύνης θα σας καλύψει από πολλές περιπτώσεις όπως αποζημίωση τρίτων (σκαφών, ανθρώπων ή ρύπανσης) ενώ η λίστα πολλαπλών κινδύνων θα σας κάνει να ανακαλύψετε τις δικές σας επιπλέον παροχές που ίσως χρειάζεστε.

  Λίστα πολλαπλών κινδύνων και παροχών για σκάφη θαλάσσης

  • Ολική ή μερική κλοπή
  • Κακόβουλες βλάβες
  • Πυρκαγιά
  • Έκρηξη
  • Πειρατεία
  • Ζημιές από διάφορες αιτίες (κακοκαιρία, μηχανικές, φορτοεκφόρτωσης, προσάραξης κλπ.)
  • Ατυχήματα από διάφορα αίτια (συγκρούσεις με άλλα πλεούμενα, σε προβλήτα ή προκυμαία ή οπουδήποτε αλλού)
  • Κάλυψη ζημιών από απώλεια προσωπικών ειδών
  • Ζημιές κατά την μεταφορά του σκάφους (ακόμα κι αν είναι παροπλισμένο)
  Ασφάλεια σκαφών

  για ποιους τύπους σκαφών

  Όταν επιλέγετε ένα σκάφος για αγορά ή ενοικίαση, για επαγγελματική ή για ιδιωτική χρήση αφιερώνετε πάρα πολύ χρόνο προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια για να κάνετε την σωστή επιλογή. Αφιερώστε λοιπόν και για την ασφάλιση σκάφους τον ίδιο χρόνο μελετώντας προσεχτικά όλες τις παροχές.

  Οι επιλογές για την ασφάλεια σκαφών είναι πολλές όπως επίσης πολλοί είναι και οι τύποι των σκαφών στη θάλασσα. Ασφαλίζουμε όλους επίσης τύπους, όπως θα δείτε στην λίστα παρακάτω, με προγράμματα διαμορφωμένα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε σκάφους και με τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε. Επίσης ασφαλίζουμε, ομαδικά, σκάφη σχολών (εκμάθησης θαλάσσιων σπορ, χειριστών κλπ.)

  Τύποι σκαφών:

  • Ταχύπλοο θαλαμηγό
  • Ταχύπλοο πλαστικό
  • Ταχύπλοο φουσκωτό
  • Ιστιοφόρο μηχανοκίνητο ή μη
  • Σκάφη προσωπικής αναψυχής
  • Μηχανοκίνητα σκάφη
  • Επαγγελματικά σκάφη (Ταξί, μεταφοράς επιβατών, περιηγητικά τουριστικά)
  • Πλοία
  • Τρεχαντήρι, βοηθητικά σκάφη αλιείας ή ιχθυοκαλλιέργειας
  • Θαλάσσια ποδήλατα (seabike)
  • Jet Ski – Σκούτερ
  • Κανό

  Ασφάλεια σκαφών – Γιατί σε εμάς

  Η Knights of Athens ανήκει πια – μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας – στις πιο αξιόπιστες εταιρίες συμβούλων ασφαλιστικών προγραμμάτων. Εμπιστευτείτε μας και θα γλιτώσετε χρόνο και χρήμα επιλέγοντας το καταλληλότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα για εσάς.

  Προτιμώντας την προσωπική επαφή με τους πελάτες θα διαπιστώσετε ότι στο Site μας δεν θα βρείτε επιλογή Online υπολογισμού ασφαλίστρων. Θέλουμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια και να αποφασίζουμε από κοινού την φθηνότερη αλλά πιο αξιόπιστη ασφάλεια του σκάφους σας. Συνεχής ενημέρωση από όλες τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες για όλες τις τιμές εξάμηνων ή ετήσιων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και για τις προσφορές που κατά διαστήματα μας δίνονται.

  Η επιλογή είναι δική σας αλλά η ευθύνη για την σωστή ασφάλιση είναι δική μας

  Ασφάλεια Σκαφών – Δραστηριότητες

  Η εταιρία μας αναλαμβάνει να ασφαλίσει κάθε σκάφος που χρησιμοποιείται για θαλάσσιες δραστηριότητες. Jet ski, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, εκπαιδευτικά ιστιοπλοϊκά, μπανάνα, αλεξίπτωτο κ.α. με ειδικά επασφάλιστρα για πιθανά ατυχήματα, ανάλογα με τις δραστηριότητες.

  Ενημερώστε μας με κάθε λεπτομέρεια για την χρήση του σκάφους σας για να μπορέσουμε να επιλέξουμε σωστά και οικονομικά ασφαλιστικά προγράμματα. Χαρείτε τη θάλασσα ως χόμπι, ως τρόπο ζωής ή ως πηγή εισοδήματος, με ασφάλεια για όλους!

  Ασφάλεια Σκάφους

  Ασφάλεια Σκάφους

  ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

  Ιπποδύναμη Ετήσια Ασφάλιστρα Εξάμηνα Ασφάλιστρα
  0 - 30 HP 26 € 26 €
  31 - 50 HP 42 € 32 €
  51 - 75 HP 49 € 37 €
  76 - 100 HP 49 € 37 €
  101 - 150 HP 66 € 49 €
  151 - 200 HP 71 € 53 €
  201 - 250 HP 81 € 61 €
  251 - 300 HP 81 € 61 €
  301 - 400 HP 109 € 82 €
  401 των 500 HP 127 € 95 €
  Jet Ski από 100 HP Από 188.96 € Από 155.61 €
  Για τιμολογίσεις Jet Ski sσυννενόηση με το ασφαλιστικό μας γραφείο.

  ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

  * Για κάλυψη αστικής ευθύνης από και προς σκιέρ , χρήστες θαλασσίου αλεξιπτώτου , θαλάσσιας <<μπανάνας>> & <<δακτυλιδιού>> , ski tubes & συναφών από σκάφη ιδιωτικής αναψυχής -> 5% επί του ασφαλίστρου του σκάφους

  *Οι τιμές ισχύουν σε περίπτωση που ο χειριστής του σκάφους διαθέτει άδεια χειριστού για περισσότερο από 5 χρόνια.

  Η ασφάλιση σκάφους είναι πλέον υποχρεωτική! Είτε το σκάφος σας είναι μικρού μήκους και κυβισμού για τις διακοπές σας, είτε μεγαλύτερο, είναι υποχρεωτικό να έχετε έγκυρο συμβόλαιο ασφάλισης σκάφους.

  Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4256/14 όλα τα σκάφη Ιδιωτικής , προσωπικής Αναψυχής καθώς και τα Επαγγελματικά σκάφη που έχουν χωρητικότητα μικρότερη των 300 gt. υποχρεούνται να ασφαλίζονται σύμφωνα με τα κάτωθι, ελάχιστα όρια ασφάλισης για την Αστική Ευθύνη έναντι Τρίτων:

 • Αστική ευθύνη για θάνατο και/ή σωματικές βλάβες επιβαινόντων , τρίτων από πρόσκρουση , σύγκρουση , ναυάγιο ή οποιαδήποτε άλλη αιτία. Το ασφαλιστικό ποσόν καθορίζεται μέχρι ευρώ 50.000,00 (πενήντα χιλιάδες) ανά επιβάτη και μέχρι 500.000,00 (επντακόσιες χιλιάδες) ανά συμβάν , ανεξαρτήτως αριθμού θυμάτων.
 • Αστική ευθύνη για υλικές ζημιές επιβαινόντων ή τρίτων από πρόσκρουση , σύγκρουση , ναυάγιο η οποιαδήποτε άλλη αιτία. Το ασφαλιστικό ποσόν καθορίζεται μέχρι ευρώ 150.000,00 (εκατόν πενήντα χιλιάδες) ανά συμβάν , ανεξαρτήτως αριθμού θυμάτων.
 • Αστική ευθύνη για πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης: Το ασφαλιστικό ποσόν καθορίζεται μέχρι ευρώ 150.000,00 (εκατόν πενήντα χιλιάδες) κατ' ατύχημα
 • Το ανώτατο όριο ευθύνης΄ της Εταιρείας ορίζεται μέχρι ευρώ 800.000,00 (οκτακόσιες χιλιάδες) για οσαδήποτε ατυχήματα (σωματικές βλάβες και/ή θάνατο και/ή υλικές ζημιές προς τρίτους και/ή θαλάσσια ρύπανση) και αν συνέβησαν ανεξαρτήτως γεγονότων καθ΄ όλη τη διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου.

  ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

 • Η κάλυψη Αστικής Ευθύνης σύμφωνα με το νόμο 4256/14 ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια πλεύσης και κυκλοφορίας του σκάφους στην θάλασσα.
 • Η κάλυψη θαλάσσιας ρύπανσης περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνον τη δαπάνη καθαρισμού της θαλάσσια περιοχής που ρυπάνθηκε. Σε καμμία περίπτωση δεν καύπτονται πρόστιμα και άλλες κυρώσεις που τυχόν θα επιβληθούν στον ασφαλιζόμενο μετά από ρύπανση της θάλασσας.
 • Στα ποσά των καλύψεων που αναφέρονται ανωτέρο περιλαμβάνονται τόκοι και δικαστική έξοδα.
 • *Τα ασφάλιστρα αφορούν ταχύπλοα προσωπικής αναψυχής με χειριστή που κατέχει το δίπλωμα περισσότερο των 12 μηνών.

  Ασφάλεια Σκάφους - Προαιρετικές Καλύψεις

  Θαλάσσιοι Κίνδυνοι
  Βύθιση Προσάραξη
  Πρόσκρουση - Φωτιά - Έκρηξη
  Πειρατεία-Σεισμός- Κακόβουλες - Πράξεις
  Κλοπή - Ολική ή Μερική - Μηχανικές Βλάβες
  Αστική Ευθύνη από/προς Σκιέρ
  Νομική Προστασία
  Κάλυψη μεταφοράς σκάφους με τρέιλερ
  Οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Knights of Athens έχουν εξασφαλίσει για εσάς Ασφαλιστικά Πακέτα για Σκάφη στις Χαμηλότερες Τιμές της Αγοράς! Καλέστε μας να σας Δώσουμε Τιμές!

  Η ασφάλεια σκάφους είναι σημαίνουσας σημασίας για τα ταξίδια σας είτε ιδιωτικά είτε επαγγελματικά. Ασφαλιστείτε λοιπόν έξυπνα επιλέγοντας εμάς για το οικονομικότερο πρόγραμμα της αγοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  H Knights of Athens, με εμπειρία χρόνων στις ασφάλειες και συνεργαζόμενη με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρίες, σας εξασφαλίζει προνομιακά προγράμματα, σας ασφαλίζει με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές και σας προστατεύει με τις μεγαλύτερες δυνατές παροχές.

  Αφήστε την στεριά και βγείτε στη θάλασσα, χωρίς άγχος. Αφήστε το μυαλό σας και το βλέμμα σας να ταξιδέψουν στις θαλάσσιες ομορφιές της χώρας μας με ασφάλεια για εσάς, για το σκάφος σας, για το πλήρωμά σας αλλά και όσους συνταξιδεύουν μαζί σας. Επαγγελματίες ή μη, η ασφάλειά σας δεν είναι μόνο οι «καλές θάλασσες» αλλά και η προστασία του θαλάσσιου μέσου που χρησιμοποιείτε.

  Ιστιοφόρα μηχανοκίνητα ή μη, ιστιοπλοϊκά ιδιωτικά ή επαγγελματικά, ταχύπλοα, επαγγελματικά μεταφοράς επιβατών ή περιηγητικά τουριστικά, βοηθητικά θαλάσσιων σπορ, σκάφη αναψυχής, σκάφη αλιείας, θαλάσσια ποδήλατα jet ski, σκούτερ και κανό, είναι μόνο μερικά από την τεράστια λίστα σκαφών θαλάσσης που θα πρέπει να ασφαλιστούν με τις βασικές παροχές που δίνουν οι εταιρίες καθώς και με τις επιπλέον παροχές που δίνονται για περισσότερες καλύψεις.

  Ασφάλειες σκαφών

  Συνήθως τα ασφάλιστρα υπολογίζονται βάση των κυβικών της μηχανής (υπποδύναμη μηχανής), εφ’ όσον υπάρχει, ενώ τα μέτρα του σκάφους είναι το αμέσως επόμενο δεδομένο βάσης υπολογισμού των ασφαλίστρων.

  Ελάτε κοντά μας, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε όχι μόνο για το «τι πρέπει να κάνετε», αλλά κυρίως για το «τι χρειάζεται να κάνετε» για να είστε ασφαλείς από τη στιγμή που θα βάλετε «πλώρη» για μεγάλα ταξίδια. Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σας συμβουλέψουν και θα αναζητήσουν τις προσφορές με το οικονομικότερο κόστος.

  Μία «φθηνή» ασφάλεια σκάφους δεν σημαίνει απαραίτητα και «φθηνή» στον αριθμό των παροχών της. Οι βασικές παροχές είναι σταθερές, ενώ οι επιπλέον παροχές διαμορφώνονται όπως εσείς θέλετε. Θέλετε παροχές για ολική ή μερική κλοπή, για πυρκαγιά, για κακόβουλες ενέργειες ή για ατυχήματα; Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη σωστή λύση στα προβλήματά σας και να σας προτείνουμε και παροχές που ίσως δεν έχετε σκεφτεί. Με σεβασμό πάντα στον πελάτη και ακολουθώντας και τις τάσεις τις εποχής εξελισσόμαστε, ερευνούμε και βρίσκουμε τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης σκαφών, μόνο για εσάς.

  Μία μεικτή ασφάλεια θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο ασφαλείς, η ασφάλεια αστικής ευθύνης θα σας καλύψει από πολλές περιπτώσεις όπως αποζημίωση τρίτων (σκαφών, ανθρώπων ή ρύπανσης) ενώ η λίστα πολλαπλών κινδύνων θα σας κάνει να ανακαλύψετε τις δικές σας επιπλέον παροχές που ίσως χρειάζεστε.

  Λίστα πολλαπλών κινδύνων και παροχών για σκάφη θαλάσσης

  • Ολική ή μερική κλοπή
  • Κακόβουλες βλάβες
  • Πυρκαγιά
  • Έκρηξη
  • Πειρατεία
  • Ζημιές από διάφορες αιτίες (κακοκαιρία, μηχανικές, φορτοεκφόρτωσης, προσάραξης κλπ.)
  • Ατυχήματα από διάφορα αίτια (συγκρούσεις με άλλα πλεούμενα, σε προβλήτα ή προκυμαία ή οπουδήποτε αλλού)
  • Κάλυψη ζημιών από απώλεια προσωπικών ειδών
  • Ζημιές κατά την μεταφορά του σκάφους (ακόμα κι αν είναι παροπλισμένο)
  Ασφάλεια σκαφών

  για ποιους τύπους σκαφών

  Όταν επιλέγετε ένα σκάφος για αγορά ή ενοικίαση, για επαγγελματική ή για ιδιωτική χρήση αφιερώνετε πάρα πολύ χρόνο προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια για να κάνετε την σωστή επιλογή. Αφιερώστε λοιπόν και για την ασφάλιση σκάφους τον ίδιο χρόνο μελετώντας προσεχτικά όλες τις παροχές.

  Οι επιλογές για την ασφάλεια σκαφών είναι πολλές όπως επίσης πολλοί είναι και οι τύποι των σκαφών στη θάλασσα. Ασφαλίζουμε όλους επίσης τύπους, όπως θα δείτε στην λίστα παρακάτω, με προγράμματα διαμορφωμένα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε σκάφους και με τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε. Επίσης ασφαλίζουμε, ομαδικά, σκάφη σχολών (εκμάθησης θαλάσσιων σπορ, χειριστών κλπ.)

  Τύποι σκαφών:

  • Ταχύπλοο θαλαμηγό
  • Ταχύπλοο πλαστικό
  • Ταχύπλοο φουσκωτό
  • Ιστιοφόρο μηχανοκίνητο ή μη
  • Σκάφη προσωπικής αναψυχής
  • Μηχανοκίνητα σκάφη
  • Επαγγελματικά σκάφη (Ταξί, μεταφοράς επιβατών, περιηγητικά τουριστικά)
  • Πλοία
  • Τρεχαντήρι, βοηθητικά σκάφη αλιείας ή ιχθυοκαλλιέργειας
  • Θαλάσσια ποδήλατα (seabike)
  • Jet Ski – Σκούτερ
  • Κανό

  Ασφάλεια σκαφών – Γιατί σε εμάς

  Η Knights of Athens ανήκει πια – μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας – στις πιο αξιόπιστες εταιρίες συμβούλων ασφαλιστικών προγραμμάτων. Εμπιστευτείτε μας και θα γλιτώσετε χρόνο και χρήμα επιλέγοντας το καταλληλότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα για εσάς.

  Προτιμώντας την προσωπική επαφή με τους πελάτες θα διαπιστώσετε ότι στο Site μας δεν θα βρείτε επιλογή Online υπολογισμού ασφαλίστρων. Θέλουμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια και να αποφασίζουμε από κοινού την φθηνότερη αλλά πιο αξιόπιστη ασφάλεια του σκάφους σας. Συνεχής ενημέρωση από όλες τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες για όλες τις τιμές εξάμηνων ή ετήσιων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και για τις προσφορές που κατά διαστήματα μας δίνονται.

  Η επιλογή είναι δική σας αλλά η ευθύνη για την σωστή ασφάλιση είναι δική μας

  Ασφάλεια Σκαφών – Δραστηριότητες

  Η εταιρία μας αναλαμβάνει να ασφαλίσει κάθε σκάφος που χρησιμοποιείται για θαλάσσιες δραστηριότητες. Jet ski, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, εκπαιδευτικά ιστιοπλοϊκά, μπανάνα, αλεξίπτωτο κ.α. με ειδικά επασφάλιστρα για πιθανά ατυχήματα, ανάλογα με τις δραστηριότητες.

  Ενημερώστε μας με κάθε λεπτομέρεια για την χρήση του σκάφους σας για να μπορέσουμε να επιλέξουμε σωστά και οικονομικά ασφαλιστικά προγράμματα. Χαρείτε τη θάλασσα ως χόμπι, ως τρόπο ζωής ή ως πηγή εισοδήματος, με ασφάλεια για όλους!

  Ασφάλεια Σκάφους